UŞAK / MERKEZ - Şefkat Ortaokulu

Ara

Değerli Ailelerimiz, Erken çocukluk eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin sistematik bir biçimde yürütülmesi, anne-babaların çocuk yetiştirme becerilerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için genel müdürlüğümüz tarafından “Aylık Aile Eğitim Bülteni” hazırlanmıştır. Aile üyelerine yönelik öğrenci psikolojisi, etkinlikler, eğitimler, öneriler ve daha fazlasını bulabileceğiniz bültenimizin faydalı olması dileğiyle... Prof. Dr. Zarife SEÇER Temel Eğitim Genel Müdürü

Haz

Projemiz kapsamında edinilen veriler, bilgiler ve görseller ile hazırlanan E-book ürünümüz.

Our E-book product prepared with the data, information and images obtained within the scope of our project.

May

Okulumuzda yürütülen etwinning, Erasmus projeleri kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı ve AB Eğitim Komisyonu tarafından verilen eTwinning School beşgesi geçen yıldan sonra gelecek yıl içinde okulumuza uygun görülmüştür.

May

Türkçe Öğretmenimiz Mehmet KÜÇÜKKAYA rehberliğinde hazırlanan ve öğrencilerimizn şiir ve entrümanları ile katıldığı şiir dinletimiz başarı ile yapıldı.

May

Erasmus projemiz kapsamında son hareketlilik olan Polonya ziyaretimiz tamamlandı. Başken VARŞOVA, Tarih kenti Krakow ve 2. Dünya Savaşının önemli bir mekanı olan Austrich Kampı, Jeopark Holly Cros dahil öğretici, etkileyici, kurumsal ve kişisel dersler çıkardığımız bir çalışma oldu. Kielce şehrindeki Jeopark ve doğal ortam etkileyici oldu bizim için. Böylece GEOEDUCATION FOR EVERYONE projemiz başarı ile tamamlanmış oldu.

Ekm

Okul öğrenci meclisi seçimimizi gerçekleştirdik. Kazanan öğrencimiz Enes ERZİNCANLI´yı ve çalışmalarından dolayı diğer katılımcı arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.